Yavuz Sultan Selim Han Ortaokulu

Belgegeçer :
WEB https://yavuzsultanselimhan.meb.k12.tr
Adres : 2000 Evler Mah. Toki Blokları
VİZYON : Vizyon; bir kurumun gelecekte görülmek istenen şeklidir. Bir başka deyişle geleceğin resmidir. Vizyonumuz; Yavuz Sultan Selim Han Ortaokulunu, okul paydaşlarımızın (yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve mezunlarımız ve velilerimizi) güçleriyle en kısa zamanda; bulunduğumuz yerleşim biriminde öncelikli tercih edilen; liselere giriş sınavında orta öğretim kurumlarına her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren; sosyal etkinliklerle adından söz ettiren; Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren güçlü bir eğitim kurumu yapmaktır.
MİSYON : Misyon;bir kurumun varlık sebebidir. Niçin varız sorusunun cevabıdır. Bir ilköğretim kurumu olarak varlık sebebimizi Türk Milli Eğitiminin ve ilköğretiminin amaçlarından almaktayız. Misyonumuz; Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş çağdaş, demokratik, lider özelliklerini sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş öğrenciler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onları bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
BAŞARILAR : Güreş müsabakalarında il ve bölge dereceleri Hentbol müsabakalarında il ve bölge dereceleri Masatenisi müsabakaları il dereceleri

Kütüphane Kitap Sayısı :2050
Öğretim Şekli :Gündüzlü
Saatler : Pazartesi --> 08:30 - 15:30 Salı --> 08:30 - 15:30 Çarşamba --> 08:30 - 15:30 Perşembe --> 08:30 - 15:30 Cuma --> 08:30 - 15:30